Hírek

Tündérszó meseíró pályázat

A székesfehérvári Gárdonyi Géza Művelődési Ház és Könyvtár Egyesület XI. alkalommal hirdeti meg határok nélküli meseíró pályázatát.
Tovább

2020 az erős magyar közösségek éve a nemzetpolitikában

Az idei a közösségépítés éve a nemzetpolitikában; a kormány kiemelt célja a külhoni magyar közösségek szülőföldön való boldogulásának segítése, ezért folytatja a határon túli családok támogatását és a magyar közösségek gazdasági megerősítését.
Tovább

Az elmúlt évtizedek legnagyobb beruházásai valósulhatnak meg Gyergyószentmiklóson

Ökölvívó-akadémiai központ épül, és 140 új lakás létesül Gyergyószentmiklóson. A székelyföldi város jelentős beruházásainak jövő év elején fognak neki.
Tovább

Orbán Viktor beszéde a „Temesvár 30” című rendezvénysorozat gálaestjén

Magyarország készen áll, hogy a szomszédjaival, köztük Romániával, felépítsen egy új Közép-Európát - jelentette ki Orbán Viktor miniszterelnök szombat este a temesvári forradalom kitörésének 30. évfordulója alkalmából rendezett gálaesten, a temesvári regionális kereskedelmi kamara rendezvénycsarnokában. A teljes beszéd a címre kattintva olvasható.
Tovább

Kérdőíves felmérés a Konzuli Szolgálat honlapjával kapcsolatban

Főkonzulátusunk tisztelettel kéri az Önök segítségét egy kérdőív kitöltésében, amelynek célja, hogy az Önök észrevételeit figyelembe véve újuljon meg a magyar Konzuli Szolgálat honlapja.
Tovább