Hírek

Kérdőíves felmérés a Konzuli Szolgálat honlapjával kapcsolatban

Főkonzulátusunk tisztelettel kéri az Önök segítségét egy kérdőív kitöltésében, amelynek célja, hogy az Önök észrevételeit figyelembe véve újuljon meg a magyar Konzuli Szolgálat honlapja.
Tovább

Konzinfo Utazom mobilalkalmazás

A Konzuli Szolgálat ingyenes mobil applikációja elérhető az ismert alkalmazás áruházakban! Töltse le Konzinfo Utazom mobilalkalmazásunkat!
Tovább

Orvosi lakások épülnének Nyárádszeredában

A fiatal orvosok, művészek számára csíkszeredai, gyergyószentmiklósi, krasznai és a Borszéken épülő családi házakhoz hasonlót tervez építtetni a Studium – Prospero Alapítvány Nyárádszeredában is.
Tovább

Változás a fizetési lehetőségekben

Magyarország Csíkszeredai Főkonzulátusa ezúton tájékoztatja tisztelt ügyfeleit és az érdeklődőket, hogy 2019. december 2-tól megváltozik a konzuli díjak befizetésének rendje.
Tovább

Lezsák Sándor Csíkszeredában: ma ahhoz kell bátorság, hogy kormánypártiak legyünk

Nem mindennapi történeteknek lehettek fültanúi, akik ellátogattak Lezsák Sándor péntek esti előadására Csíkszeredában. A Magyar Országgyűlés alelnöke többek között felelevenítette annak a radírgumiból készült bélyegzőnek a históriáját, amely a rendszerváltás egyik legmeghatározóbb politikai szervezetének, a Magyar Demokrata Fórum megalakulásának egyik kulcseszköze volt.
Tovább