Hírek

Megszűnt a karanténkötelezettség

A mai naptól karantén nélkül tud utazni Romániából Magyarországra és Magyarországról Romániába minden magyar, magyar-román, illetve román állampolgár!
Tovább

Mára bátorítást és lehetőséget kapott a határon túli magyarság Trianon sebe után

Trianon sebe után végre bátorítást, lehetőséget, támogatást kapott a határon túli magyarság erkölcsileg, érzelmileg, intézményesen és anyagilag – mondta Semjén Zsolt miniszterelnök-helyettes csütörtökön Tihanyban a nemzeti összetartozás konferencián.
Tovább

Trianon minden magyarnak gyötrelem

Szinte nincs olyan magyarlakta település a Kárpát-medencében, ahol ne valósult volna meg valamilyen fejlesztés a kormány támogatásával – mondta lapunknak Potápi Árpád János, akit a trianoni békediktátum évfordulója apropóján kérdeztünk. A Miniszterelnökség nemzetpolitikáért felelős államtitkára szerint aggasztó, hogy a baloldalon – Gyurcsány Ferenc irányításával – ugyanazok akarnak visszakerülni a hatalomba, akik nemzetellenes, és külhoni magyarság érdekeivel ellentétes politikát folytatnak, akik gyűlöletkampányt folytattak ellenük és előbb engednék be a bevándorlókat, minthogy segítenék a külhoni magyarokat.
Tovább

Megvannak a Magyar szemmel fotópályázat nyertesei

Lezárult a Miniszterelnökség Nemzetpolitikai Államtitkársága által meghirdetett Magyar szemmel című fotópályázat, megvannak a nyertesek – jelentette be közösségi oldalán Potápi Árpád János, a Miniszterelnökség nemzetpolitikáért felelős államtitkára.
Tovább

Védettségi igazolvány igénylése

Az alábbiakban részletes leírás található a védettségi igazolvány igénylésével kapcsolatban azok az ügyfelek, akik rendelkeznek Ügyfélkapu regisztrációval.
Tovább