Hírek

Szijjártó Péter a román külügyminiszter közbenjárását kérte az úzvölgyi magyar katonai temetőben zajló építkezések kapcsán

Teodor Meleşcanu román külügyminiszter közbenjárását kérte az úzvölgyi katonatemető ügyében Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter - közölte a tárca hétfőn az MTI-vel.
Tovább

Külhoni civil és egyházi szervezetek, vállalkozások gyermekbarát tevékenységét támogatja a magyar kormány

Összesen 600 millió forintos kerettel a szomszédos országokban működő civil és egyházi szervezetek, valamint vállalkozások gyermekbarát tevékenységének támogatására hirdetett pályázatokat a Miniszterelnökség nemzetpolitikai államtitkársága – közölte Potápi Árpád János nemzetpolitikai államtitkár hétfői budapesti sajtótájékoztatóján.
Tovább

II. Petőfi Program Találkozó és Konferencia

Április 25-én második alkalommal szervezték meg a Petőfi Program Találkozót és Konferenciát. A megnyitó ünnepségen köszöntőt mondott Paróczi Ákos Petőfi-ösztöndíjas, főszervező, Balázs-Bécsi Attila, a helyszínt adó szamosújvári Téka Alapítvány igazgatója, dr. Grezsa István miniszteri biztos, Székely István, az RMDSZ alelnöke, Kecskés Tibor vezető konzul és Kőrösi Viktor Dávid konzul.
Tovább

Nyitvatartás változása

Nyitvatartásunk az alábbiak szerint alakul.
Tovább

Ünnepi nyitvatartás

Ünnepi nyitvatartásunk az alábbiak szerint alakul.
Tovább